Viron miniRITE T

Stil malog slušnog pomagala koji vam omogućuje da doživite zvuk koji je jednostavno bliži stvarnosti. Koristi jednokratne baterije i ima ugrađenu telezavojnicu, a možete jednostavno kontrolirati glasnoću i programirati pomoću dvostruke tipke ili aplikacije Bernafon. Povezivanjem s vašim telefonom putem Bluetooth® Low Energy bežične tehnologije, ovo slušno pomagalo omogućuje vam upućivanje poziva, strujanje glazbe i zvuka te povezivanje s drugim uređajima i dodacima.

Dostupne boje:

DECS tehnologija™

Prirodni zvuk dolazi zahvaljujući DECS™ tehnologiji koja omogućuje otkrivanje i obradu zvuka u stvarnom vremenu. Poboljšani omjer signala i šuma poboljšava razumijevanje govora u bučnim i dinamičnim situacijama slušanja, pruža maksimalnu udobnost na vrlo bučnim mjestima i smanjuje napor slušanja – omogućujući vam da se usredotočite na ono što vam je važno.

Streamanje glazbe i zvuka

Reproducirajte podcaste, glazbu, TV zvuk i još mnogo toga kroz zvučnike vaših slušnih pomagala kada se povežete s telefonom i drugim uređajima putem Bluetooth® Low Energy bežične tehnologije.

Jednostavne jednokratne baterije

Uživajte u korištenju do tjedan dana prije nego što trebate promijeniti baterije i jednostavno umetnite nove kada se stare isprazne.

Liječi tinitus

Reproducirajte umirujuće zvukove koji maskiraju i smanjuju učinak tinitusa na vaš život, koristeći Tinnitus SoundSupport u aplikaciji Bernafon.

Iznenađujuće mali i diskretan

Ova elegantna slušna pomagala vrlo su lagana i veličine su malog indijskog oraščića, dugačka su samo 2,7 cm (1,06 inča) i široka 1 cm (0,39 inča).

Izbor programa slušanja

Prilagođeni programi slušanja prilagođeni su točno vašim potrebama sluha. Oni vam omogućuju da odaberete onaj koji će vam pomoći da čujete najbolje – bilo da ste u prirodi, u prepunom kafiću ili na glazbenom koncertu.

Aplikacija Bernafon

Kontrolirajte svoja slušna pomagala i još mnogo toga iz udobnosti vašeg telefona. Naša jednostavna za korištenje aplikacija omogućuje vam brzo podešavanje glasnoće vaših slušnih pomagala, promjenu programa kako bi odgovarao vašoj situaciji ili provjeru razine baterije.

Također možete precizno podesiti zvuk prilikom streamanja glazbe ili audio sadržaja, koristeći ekvilajzer za streamanje. Savršeni partner za vaša Bernafon slušna pomagala, aplikacija također postaje poveznica s vašim stručnjakom za sluh, omogućujući im daljinsko fino podešavanje vaših slušnih pomagala u stvarnom vremenu.

*Neke značajke aplikacije dostupne su samo za odabrana slušna pomagala.

Preuzimanja i dokumenti

POVEZANI PROIZVODI