Bernafon Encanta miniRITE

Bernafon Encanta miniRITE je elegantno, punjivo slušno pomagalo koje vam daje iznimnu kvalitetu zvuka. Ovaj elegantan i diskretan dizajn dostupan je u osam atraktivnih boja. Možete ga s pouzdanjem povezati sa svojim telefonom i uređajima za slušanje glazbe, strujanje zvuka, videosastanke i telefonski razgovor – sve s udobnošću i lakoćom.

Dostupne boje:

Jasan i prirodan zvuk

Iznimna kvaliteta zvuka pomaže vam da uživate u razgovorima, detaljima i trenucima koji čine život vrijednim slušanja, tako da možete živjeti život kakav želite.

Četiri mogućnosti. Jedna baš za vas.

Bernafon Encanta miniRITE dostupan je u četiri različite razine podrške tako da možete odabrati pravu kombinaciju za svoje slušne potrebe, stil života i budžet.

Pun dan snage. Za samo sat vremena.

Encanta slušna pomagala koja se mogu puniti dolaze s novim, manjim punjačem koji vam jednostavno daje cjelodnevnu bateriju.

Odgovorite na pozive dodirom

Jednostavno dodirnite svoj slušni aparat kako biste odgovorili na dolazne pozive kada čujete diskretnu obavijest.

Komunikacija bez ruku s Appleom i Androidom

Povežite se sa svojim omiljenim uređajima za pozive gdje vaša slušna pomagala hvataju vaš glas, ostavljajući vaše ruke slobodne – uključujući Android telefone s novim LE Audio. Također možete strujati podcaste, glazbu, TV zvuk i još mnogo toga na zvučnike svojih slušnih pomagala sa svog telefona i drugih uređaja putem Bluetooth® Low Energy bežične tehnologije.

Glazba za vaše uši

Sva će vaša glazba oživjeti uz jedinstveni program Music Experience.

Izbor programa slušanja

Prilagođeni programi slušanja prilagođeni su točno vašim potrebama sluha. Oni vam omogućuju da odaberete onaj koji će vam pomoći da čujete najbolje – bilo da ste u prirodi, u prepunom kafiću ili na glazbenom koncertu.

Aplikacija Bernafon

Kontrolirajte svoja slušna pomagala i još mnogo toga iz udobnosti vašeg telefona. Naša jednostavna za korištenje aplikacija omogućuje vam brzo podešavanje glasnoće vaših slušnih pomagala, promjenu programa kako bi odgovarao vašoj situaciji ili provjeru razine baterije.

Također možete precizno podesiti zvuk prilikom streamanja glazbe ili audio sadržaja, koristeći ekvilajzer za streamanje. Savršeni partner za vaša Bernafon slušna pomagala, aplikacija također postaje poveznica s vašim stručnjakom za sluh, omogućujući im daljinsko fino podešavanje vaših slušnih pomagala u stvarnom vremenu.

*Neke značajke aplikacije dostupne su samo za odabrana slušna pomagala.

Preuzimanja i dokumenti

POVEZANI PROIZVODI