Entra A Invisible-in-the-Canal (IIC)

Moderan stil za uši iz Bernafonove linije pristupačnih slušnih pomagala. Entra A IIC je ‘nevidljivi’ model slušnog pomagala jer se nalazi skriven unutar ušnog kanala gdje ga drugi ljudi ne mogu vidjeti. Oblikovan je prema obliku vaših ušiju, osiguravajući dobro pristajanje i udobnost tijekom dana. Standardne značajke pomažu vam razumjeti govor u bučnim situacijama.

Dostupne boje:

Dokazana izvedba i jedinstvena vrijednost

Tehnologija obrade zvuka analizira i prilagođava se zvukovima oko vas, za optimalno razumijevanje govora u okruženjima koja se brzo mijenjaju.

Jednostavne jednokratne baterije

Uživajte u korištenju do tjedan dana prije nego što trebate promijeniti baterije i jednostavno umetnite nove kada se stare isprazne.

Krojen i diskretan

Izrađen po narudžbi kako bi točno odgovarao vašim ušima i odgovarao vašoj boji kože, ovaj model pruža vam izvrsnu udobnost i diskreciju.

Lako se uklanja

Umetanje i uklanjanje ovog slušnog aparata jednostavno je zahvaljujući čvrstoj plastičnoj ‘žici’. To vam daje ručku koja je jednostavna za korištenje i vrlo neprimjetna.

Aplikacija Bernafon

Kontrolirajte svoja slušna pomagala i još mnogo toga iz udobnosti vašeg telefona. Naša jednostavna za korištenje aplikacija omogućuje vam brzo podešavanje glasnoće vaših slušnih pomagala, promjenu programa kako bi odgovarao vašoj situaciji ili provjeru razine baterije.

Također možete precizno podesiti zvuk prilikom streamanja glazbe ili audio sadržaja, koristeći ekvilajzer za streamanje. Savršeni partner za vaša Bernafon slušna pomagala, aplikacija također postaje poveznica s vašim stručnjakom za sluh, omogućujući im daljinsko fino podešavanje vaših slušnih pomagala u stvarnom vremenu.

*Neke značajke aplikacije dostupne su samo za odabrana slušna pomagala.

Preuzimanja i dokumenti

POVEZANI PROIZVODI